- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
0
Downloads
275
Visits
تقييم فول الصويا ومنتجاته في اعداد بعض الاطعمة السعودية.
Authors :
الزهراني، آمال بنت صالح بن علي بن بخيت
Call Number : 1436
Publisher :CD 2003م
Issue Date :
-
Description :
451 ورقة
Format : ماجستير
Collage :
التربية
Department :
التغذية وعلوم الأطعمة
Appears in Collections :
الرسائل العلمية المحدثة
Title: | تقييم فول الصويا ومنتجاته في اعداد بعض الاطعمة السعودية. |
Authors: | الزهراني، آمال بنت صالح بن علي بن بخيت سالم، إيمان بنت محمد |
Publisher :: | CD 2003م |
Description :: | 451 ورقة 14 بحث. رسالة: ماجستير. |
URI: | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/98208 |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1436.pdf " Restricted Access" | الرسالة كاملة | 8.84 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa1436.pdf " Restricted Access" | ملخص عربي | 82.19 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse1436.pdf " Restricted Access" | ملخص إنجليزي | 101.16 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont1436.pdf " Restricted Access" | فهرس المحتويات | 304.54 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind1436.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 8.86 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title1436.pdf " Restricted Access" | الغلاف | 18.2 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)