- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | الزهراني، آمال بنت صالح بن علي بن بخيت | - |
dc.contributor.author | سالم، إيمان بنت محمد | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-17T11:20:45Z | - |
dc.date.available | 2020-01-17T11:20:45Z | - |
dc.identifier.uri | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/98208 | - |
dc.description | 451 ورقة | - |
dc.description | 14 | - |
dc.description | بحث. | - |
dc.description | رسالة: ماجستير. | - |
dc.publisher | CD 2003م | - |
dc.title | تقييم فول الصويا ومنتجاته في اعداد بعض الاطعمة السعودية. | - |
dc.type | s | - |
dc.identifier.id | b11569220 | - |
dc.identifier.callnum | 1436 | - |
dc.type.format | ماجستير | - |
dc.relation.univ | جامعة أم القرى | - |
dc.publisher.country | المملكة العربية السعودية | - |
dc.relation.collage | التربية | - |
dc.rights.hold | Yes | - |
dc.rights.digital | Yes | - |
dc.relation.dep | التغذية وعلوم الأطعمة | - |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1436.pdf " Restricted Access" | الرسالة كاملة | 8.84 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa1436.pdf " Restricted Access" | ملخص عربي | 82.19 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse1436.pdf " Restricted Access" | ملخص إنجليزي | 101.16 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont1436.pdf " Restricted Access" | فهرس المحتويات | 304.54 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind1436.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 8.86 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title1436.pdf " Restricted Access" | الغلاف | 18.2 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)