D-Library Repositry

//uquui/

Reports Community

Annual Report Collection

 -

 تقييم فول الصويا ومنتجاته في اعداد بعض الاطعمة السعودية.

 الزهراني، آمال بنت صالح بن علي بن بخيت


//uquui/handle/20.500.12248/98208
Title: تقييم فول الصويا ومنتجاته في اعداد بعض الاطعمة السعودية.
Authors: الزهراني، آمال بنت صالح بن علي بن بخيت
سالم، إيمان بنت محمد
Publisher :: CD 2003م
Description :: 451 ورقة
14
بحث.
رسالة: ماجستير.
URI: https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/98208
Appears in Collections :الرسائل العلمية المحدثة

Files in This Item :
File Description SizeFormat 
1436.pdf
"   Restricted Access"
الرسالة كاملة8.84 MBAdobe PDFView/Open
Request a copy
absa1436.pdf
"   Restricted Access"
ملخص عربي82.19 kBAdobe PDFView/Open
Request a copy
abse1436.pdf
"   Restricted Access"
ملخص إنجليزي101.16 kBAdobe PDFView/Open
Request a copy
cont1436.pdf
"   Restricted Access"
فهرس المحتويات304.54 kBAdobe PDFView/Open
Request a copy
ind1436.pdf
"   Restricted Access"
المقدمة8.86 MBAdobe PDFView/Open
Request a copy
title1436.pdf
"   Restricted Access"
الغلاف18.2 kBAdobe PDFView/Open
Request a copy
Add to Auditors PDF citation Digitization Request

Comments (0)



Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.