- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
0
Downloads
407
Visits
تأثير إضافة بعض المحسنات الطبيعية لدقيق القمح السعودي على جودة منتجات الخبيز
Authors :
الشهري، غرسة علي هشبل
Call Number : 1867
Issue Date :
2008 - CD
H
Description :
-
Format : ماجستير
Subjects :
الاقتصاد المنزلى ؛ التغذية ؛
Collage :
التربية
Department :
التغذية وعلوم الأطعمة
Physical description: 173 ورقة
Language : عربي
Appears in Collections :
الرسائل العلمية المحدثة
Title: | تأثير إضافة بعض المحسنات الطبيعية لدقيق القمح السعودي على جودة منتجات الخبيز |
Authors: | سالم، إيمان بنت محمد الشهري، غرسة علي هشبل |
Issue Date :: | 2008 |
URI: | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/123470 |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1867.pdf " Restricted Access" | الرسالة الكاملة | 4.05 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa1867.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالعربي | 61.31 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse1867.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالإنجليزي | 95.81 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont1867.pdf " Restricted Access" | قائمة المحتويات | 102.46 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind1867.pdf " Restricted Access" | مخطط البحث | 4.06 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
indu1867.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 121.76 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title1867.pdf " Restricted Access" | عنوان الرسالة | 18.46 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)