- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.adviser | سالم، إيمان بنت محمد | - |
dc.contributor.author | الشهري، غرسة علي هشبل | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-30T20:48:27Z | - |
dc.date.available | 2020-09-30T20:48:27Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.uri | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/123470 | - |
dc.language.iso | عربي | - |
dc.subject.other | الاقتصاد المنزلى | - |
dc.subject.other | التغذية | - |
dc.title | تأثير إضافة بعض المحسنات الطبيعية لدقيق القمح السعودي على جودة منتجات الخبيز | - |
dc.identifier.id | .b11565858 | - |
dc.identifier.callnum | 1867 | - |
dc.type.format | ماجستير | - |
dc.relation.univ | جامعة أم القرى | - |
dc.publisher.country | المملكة العربية السعودية | - |
dc.relation.collage | التربية | - |
dc.type.status | مجاز | - |
dc.rights.hold | yes | - |
dc.rights.digital | no | - |
dc.date.issuedhijri | CD | - |
dc.relation.dep | التغذية وعلوم الأطعمة | - |
dc.description.extent | 173 ورقة | - |
dc.rights.digitized | yes | - |
dc.identifier.oclc | ocm00196011 | - |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1867.pdf " Restricted Access" | الرسالة الكاملة | 4.05 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa1867.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالعربي | 61.31 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse1867.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالإنجليزي | 95.81 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont1867.pdf " Restricted Access" | قائمة المحتويات | 102.46 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind1867.pdf " Restricted Access" | مخطط البحث | 4.06 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
indu1867.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 121.76 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title1867.pdf " Restricted Access" | عنوان الرسالة | 18.46 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)