D-Library Repositry

//uquui/

Reports Community

Annual Report Collection

 2008

 تأثير إضافة بعض المحسنات الطبيعية لدقيق القمح السعودي على جودة منتجات الخبيز

 الشهري، غرسة علي هشبل


//uquui/handle/20.500.12248/123470
Title: تأثير إضافة بعض المحسنات الطبيعية لدقيق القمح السعودي على جودة منتجات الخبيز
Authors: سالم، إيمان بنت محمد
الشهري، غرسة علي هشبل
Issue Date :: 2008
URI: https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/123470
Appears in Collections :الرسائل العلمية المحدثة

Files in This Item :
File Description SizeFormat 
1867.pdf
"   Restricted Access"
الرسالة الكاملة4.05 MBAdobe PDFView/Open
Request a copy
absa1867.pdf
"   Restricted Access"
ملخص الرسالة بالعربي61.31 kBAdobe PDFView/Open
Request a copy
abse1867.pdf
"   Restricted Access"
ملخص الرسالة بالإنجليزي95.81 kBAdobe PDFView/Open
Request a copy
cont1867.pdf
"   Restricted Access"
قائمة المحتويات102.46 kBAdobe PDFView/Open
Request a copy
ind1867.pdf
"   Restricted Access"
مخطط البحث4.06 MBAdobe PDFView/Open
Request a copy
indu1867.pdf
"   Restricted Access"
المقدمة121.76 kBAdobe PDFView/Open
Request a copy
title1867.pdf
"   Restricted Access"
عنوان الرسالة18.46 kBAdobe PDFView/Open
Request a copy
Add to Auditors PDF citation Digitization Request Hold Item

Comments (0)



Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.