- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
0
Downloads
332
Visits
الإستفادة من جنين القمح في تحسين خواص دقيق قمح الديورم و منتجاته
Alternative : Utilization of the Wheat germ in Improving the Properties of Durum wheat flour
Authors :
الشهري، غرسة علي هشبل
Call Number : 15004
Issue Date :
2012 - 1433هـ
H
Description :
-
Format : دكتوراه
Collage :
التصاميم والفنون
Department :
التغذية وعلوم الأطعمة
Physical description: 174ورقة
Language : عربي
Appears in Collections :
الرسائل العلمية المحدثة
Title: | الإستفادة من جنين القمح في تحسين خواص دقيق قمح الديورم و منتجاته |
Other Titles: | Utilization of the Wheat germ in Improving the Properties of Durum wheat flour |
Authors: | سالم، إيمان بنت محمد الشهري، غرسة علي هشبل |
Issue Date :: | 2012 |
URI: | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/129847 |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
15004.pdf " Restricted Access" | الرسالة الكاملة | 28.53 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa15004.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالعربي | 795.44 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse15004.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالإنجليزي | 1 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont15004.pdf " Restricted Access" | قائمة المحتويات | 176.71 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind15004.pdf " Restricted Access" | مخطط البحث | 2.05 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
indu15004.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 287.31 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title15004.pdf " Restricted Access" | عنوان الرسالة | 169.15 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)