- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
0
Downloads
143
Visits
تأثير إضافة بعض الزيوت النباتية المهدرجة وغير المهدرجة على الثبات التأكسدي لزيت التحمير والصفات الحسية للغذاء المحمر
Authors :
الحازمي، أماني حمد شريق
Call Number : 773
Pub Place : مكة المكرمة
Issue Date :
2007 - 1428
H
Description :
-
Format : ماجستير
Subjects :
الطعام ؛ الغذاء والصحة ؛ زيوت النبات ؛
Collage :
التربية
Department :
التغذية وعلوم الاطعمة
Physical description: 172ورقة
Language : عربي
Appears in Collections :
الرسائل العلمية المحدثة
Title: | تأثير إضافة بعض الزيوت النباتية المهدرجة وغير المهدرجة على الثبات التأكسدي لزيت التحمير والصفات الحسية للغذاء المحمر |
Authors: | قنديل، سهير حامد العزب الحازمي، أماني حمد شريق |
Issue Date :: | 2007 |
URI: | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/122904 |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
773.pdf " Restricted Access" | الرسالة الكاملة | 1.11 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa773.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالعربي | 101 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse773.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالإنجليزي | 78.24 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont773.pdf " Restricted Access" | قائمة المحتويات | 133.3 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind773.pdf " Restricted Access" | مخطط البحث | 221.85 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
indu773.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 149.24 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title773.pdf " Restricted Access" | عنوان الرسالة | 82.71 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)