- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | القرني، إيمان بنت حسن بن أحمد | - |
dc.contributor.author | قنديل، سهير حامد | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-17T11:21:25Z | - |
dc.date.available | 2020-01-17T11:21:25Z | - |
dc.identifier.uri | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/98256 | - |
dc.description | 183 ورقة | - |
dc.description | 14 | - |
dc.description | بحث. | - |
dc.description | رسالة: ماجستير. | - |
dc.publisher | CD 2006م | - |
dc.title | تاثير اضافة مضادات الاكسدة المستخلصة من مخلفات الاغذية على فترة صلاحية بعض الزيوت الغذائية. | - |
dc.type | s | - |
dc.identifier.id | b11594160 | - |
dc.identifier.callnum | 1452 | - |
dc.type.format | ماجستير | - |
dc.relation.univ | جامعة أم القرى | - |
dc.publisher.country | المملكة العربية السعودية | - |
dc.relation.collage | التربية | - |
dc.rights.hold | Yes | - |
dc.rights.digital | Yes | - |
dc.relation.dep | التغذية وعلوم الأطعمة | - |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1452.pdf " Restricted Access" | الرسالة كاملة | 5.26 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa1452.pdf " Restricted Access" | ملخص عربي | 66.94 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse1452.pdf " Restricted Access" | ملخص إنجليزي | 64.65 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont1452.pdf " Restricted Access" | فهرس المحتويات | 236.97 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind1452.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 5.28 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title1452.pdf " Restricted Access" | الغلاف | 16.74 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)