- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.adviser | الهندي، حسن بن عبد الرؤوف | |
dc.contributor.author | باخطمة، بلقيس عابد محمد عمر | |
dc.date.accessioned | 2020-09-30T20:52:23Z | - |
dc.date.available | 2020-09-30T20:52:23Z | - |
dc.date.issued | 2005 | |
dc.identifier.uri | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/123482 | - |
dc.language.iso | عربي | |
dc.subject.other | الاطعمة الصحية | |
dc.subject.other | الاقتصاد المنزلى | |
dc.subject.other | التغذية | |
dc.title | فعالية خلط زيت السمك والتحضيرات النختلفة للثوم على مستوات دهون الدم والكبد في فئران التجارب | |
dc.identifier.id | .b11566590 | |
dc.identifier.callnum | 1381 | |
dc.type.format | دكتوراه | |
dc.relation.univ | جامعة أم القرى | |
dc.publisher.country | المملكة العربية السعودية | |
dc.relation.collage | التربية | |
dc.type.status | مجاز | |
dc.rights.hold | yes | |
dc.rights.digital | no | |
dc.date.issuedhijri | CD | |
dc.relation.dep | التغذية وعلوم الأطعمة | - |
dc.description.extent | 340ص | |
dc.rights.digitized | yes | |
dc.identifier.oclc | ocm00196052 | |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1381.pdf " Restricted Access" | الرسالة الكاملة | 7.74 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa1381.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالعربي | 96.29 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse1381.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالإنجليزي | 93.15 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont1381.pdf " Restricted Access" | قائمة المحتويات | 155.87 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind1381.pdf " Restricted Access" | مخطط البحث | 7.76 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
indu1381.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 245.09 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title1381.pdf " Restricted Access" | عنوان الرسالة | 19.07 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)