- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.adviser | عبد العزيز، هناء عبد الفتاح | |
dc.contributor.author | قبوري، حنين عزيز حمزة | |
dc.date.accessioned | 2020-09-30T17:46:04Z | - |
dc.date.available | 2020-09-30T17:46:04Z | - |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier.uri | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/122970 | - |
dc.language.iso | عربي | |
dc.subject.other | الاقتصاد المنزلى | |
dc.subject.other | التغذية | |
dc.title | دراسة التغيرات في خصائص جودة الدجاج النصف مقلي أثناء التجميد المنزلي | |
dc.identifier.id | .b11462930 | |
dc.identifier.callnum | 7226 | |
dc.type.format | ماجستير | |
dc.relation.univ | جامعة ام القرى | |
dc.publisher.country | المملكة العربية السعودية | |
dc.relation.collage | التصاميم والفنون | |
dc.type.status | مجاز | |
dc.rights.hold | yes | |
dc.rights.digital | no | |
dc.date.issuedhijri | 1429 | |
dc.relation.dep | التغذية وعلوم الأطعمة | - |
dc.description.extent | 158 ورقة | |
dc.rights.digitized | yes | |
dc.identifier.oclc | ocm00218184 | |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
7226.pdf " Restricted Access" | الرسالة الكاملة | 883.5 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa7226.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالعربي | 52.51 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse7226.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالإنجليزي | 88.04 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont7226.pdf " Restricted Access" | قائمة المحتويات | 121.53 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind7226.pdf " Restricted Access" | مخطط البحث | 259.53 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
indu7226.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 90.09 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title7226.pdf " Restricted Access" | عنوان الرسالة | 77.64 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)