- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.adviser | سالم، إيمان بنت محمد | |
dc.contributor.author | الخطابي، نوف فالح صالح محمد | |
dc.date.accessioned | 2020-09-30T15:57:26Z | - |
dc.date.available | 2020-09-30T15:57:26Z | - |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier.uri | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/122667 | - |
dc.language.iso | عربي | |
dc.subject.other | الاطعمة الصحية | |
dc.subject.other | التغذية | |
dc.title | الاستفادة من مكونات حبوب الشوفان ومستخلصاتها في اعداد بعض المنتجات الغذائية | |
dc.identifier.id | .b11362856 | |
dc.identifier.callnum | 7085 | |
dc.type.format | ماجستير | |
dc.relation.univ | جامعة أم القرى | |
dc.publisher.country | المملكة العربية السعودية | |
dc.relation.collage | التربية | |
dc.type.status | مجاز | |
dc.rights.hold | yes | |
dc.rights.digital | no | |
dc.date.issuedhijri | CD | |
dc.relation.dep | التغذية وعلوم الأطعمة | - |
dc.description.extent | 177 ورقة | |
dc.rights.digitized | yes | |
dc.identifier.oclc | ocm00213117 | |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
7085.pdf " Restricted Access" | الرسالة الكاملة | 10.2 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa7085.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالعربي | 74.24 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse7085.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالإنجليزي | 28.96 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont7085.pdf " Restricted Access" | قائمة المحتويات | 111.14 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind7085.pdf " Restricted Access" | مخطط البحث | 240.44 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
indu7085.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 106.38 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title7085.pdf " Restricted Access" | عنوان الرسالة | 79.95 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)