- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.adviser | مختار، سميرة | - |
dc.contributor.author | الحلفاوي، خديجة بنت محمد خير | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-11T00:35:40Z | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-29T22:13:07Z | - |
dc.date.available | 2019-05-11T00:35:40Z | - |
dc.date.available | 2019-11-29T22:13:07Z | - |
dc.date.issued | 1982 | - |
dc.identifier.uri | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/9172 | - |
dc.format.extent | 16 ورقة | - |
dc.language.iso | عربي | - |
dc.subject.other | سمك الشرائح الرقيقة المحضرة بالتبخير بواسطة هدب التداخل الضوئي | - |
dc.subject.other | التداخل الضوئي المتعدد عند الانعكاس | - |
dc.subject.other | الضوء | - |
dc.subject.other | انعكاس الضوء | - |
dc.subject.other | الصفائح المعدنية مواصفات | - |
dc.title | تعيين سمك الشرائح الرقيقة المحضرة بالتبخير بواسطة هدب التداخل الضوئي المتعدد عند الانعكاس | - |
dc.identifier.id | b12340807 | - |
dc.identifier.callnum | 583 | - |
dc.type.format | ماجستير | - |
dc.relation.univ | جامعة أم القرى | - |
dc.publisher.country | المملكة العربية السعودية | - |
dc.relation.collage | العلوم التطبيقية | - |
dc.type.status | مجازة | - |
dc.rights.hold | yes | - |
dc.rights.digital | yes | - |
dc.publisher.city | مكة المكرمة | - |
dc.relation.dep | فيزياء | - |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
583.pdf " Restricted Access" | الرسالة الكاملة | 513.14 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont583.pdf " Restricted Access" | قائمة المحتويات | 41.92 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind583.pdf " Restricted Access" | مخطط البحث | 519.35 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
indu583.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 50.7 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title583.pdf " Restricted Access" | عنوان الرسالة | 22.27 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)