- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.adviser | الباحوث، يوسف بن عبد الله | |
dc.contributor.author | الشريف، بدرية بنت عطية بن عابد | |
dc.date.accessioned | 2020-10-02T21:58:53Z | - |
dc.date.available | 2020-10-02T21:58:53Z | - |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/127061 | - |
dc.language.iso | عربي | |
dc.subject.other | =650 \4 | |
dc.title | ترجيحات الحافظ ابن حجر الحديثية في كتابه فتح الباري من اول كتاب استتابة المرتدين والمعاندين وقتالهم الى نهاية كتاب الاحجام جمعا ودراسة وتحليلا | |
dc.identifier.id | .b12535345 | |
dc.identifier.callnum | 19047 | |
dc.type.format | ماجستير | |
dc.relation.univ | جامعة ام القرى | |
dc.publisher.country | المملكة العربية السعودية | |
dc.relation.collage | الدعوة وأصول الدين | |
dc.type.status | مجاز | |
dc.rights.hold | yes | |
dc.rights.digital | no | |
dc.date.issuedhijri | 1437 | |
dc.relation.dep | الكتاب والسنة | - |
dc.description.extent | 582ورقة | |
dc.rights.digitized | yes | |
dc.identifier.oclc | ocm00325868 | |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19047.pdf " Restricted Access" | الرسالة الكاملة | 5.4 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa19047.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالعربي | 249.72 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse19047.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالإنجليزي | 146.39 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont19047.pdf " Restricted Access" | قائمة المحتويات | 492.24 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind19047.pdf " Restricted Access" | مخطط البحث | 764.58 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
indu19047.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 448.67 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title19047.pdf " Restricted Access" | عنوان الرسالة | 282.97 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)