- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.adviser | رحال، علاء الدين بن حسين | |
dc.contributor.author | العماري، محمد بن صالح بن يحي | |
dc.date.accessioned | 2020-10-02T11:58:21Z | - |
dc.date.available | 2020-10-02T11:58:21Z | - |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/126604 | - |
dc.language.iso | عربي | |
dc.subject.other | اصول الفقه | |
dc.title | التوسط والفتح بين الروضة والشرح. شهاب الدين احمد بن حمدان الاذرعي (ت 783هـ) من كتاب الاطعمة الى نهاية كتاب النذور دراسة وتحقيق | |
dc.identifier.id | .b12339520 | |
dc.identifier.callnum | 17899 | |
dc.type.format | ماجستير | |
dc.relation.univ | جامعة ام القرى | |
dc.publisher.country | المملكة العربية السعودية | |
dc.relation.collage | الشريعة والدراسات الإسلامية | |
dc.type.status | مجاز | |
dc.rights.hold | yes | |
dc.rights.digital | no | |
dc.date.issuedhijri | 1436 | |
dc.relation.dep | الشريعة | - |
dc.description.extent | 388 ورقة | |
dc.rights.digitized | yes | |
dc.identifier.oclc | ocm00321470 | |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
17899.pdf " Restricted Access" | الرسالة الكاملة | 4.54 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa17899.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالعربي | 333.72 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse17899.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالإنجليزي | 331.37 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont17899.pdf " Restricted Access" | قائمة المحتويات | 343.98 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind17899.pdf " Restricted Access" | مخطط البحث | 671.1 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
indu17899.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 433.71 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title17899.pdf " Restricted Access" | عنوان الرسالة | 292.63 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)