- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.adviser | الزهراني، مارية بنت طالب بن سالم | |
dc.contributor.author | اللبان، أمل بنت محمد بن عبد الكريم | |
dc.date.accessioned | 2020-10-01T16:16:35Z | - |
dc.date.available | 2020-10-01T16:16:35Z | - |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/125701 | - |
dc.language.iso | عربي | |
dc.subject.other | شجرة الأراك | |
dc.title | التقييم الكيميائي و البيولوجي لثمرة شجر الأراك / Chemical and biological evaluation of Salvadora persica fruit | |
dc.identifier.id | .b12175882 | |
dc.identifier.callnum | 15119 | |
dc.type.format | دكتوراه | |
dc.relation.univ | جامعة ام القرى | |
dc.publisher.country | المملكة العربية السعودية | |
dc.relation.collage | التصاميم والفنون | |
dc.type.status | مجاز | |
dc.rights.hold | yes | |
dc.rights.digital | no | |
dc.date.issuedhijri | 1434هـ | |
dc.relation.dep | التغذية وعلوم الأطعمة | - |
dc.description.extent | 154ورقة | |
dc.rights.digitized | yes | |
dc.identifier.oclc | ocm00298015 | |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
15119.pdf " Restricted Access" | الرسالة الكاملة | 29.15 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa15119.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالعربي | 82.68 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse15119.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالإنجليزي | 117.99 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont15119.pdf " Restricted Access" | قائمة المحتويات | 209.21 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind15119.pdf " Restricted Access" | مخطط البحث | 299.46 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
indu15119.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 58.82 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title15119.pdf " Restricted Access" | عنوان الرسالة | 126.59 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)