- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.adviser | سليمان، إكرام رجب محمود | |
dc.contributor.author | اللحياني، سمية عبيد الله سعاف | |
dc.date.accessioned | 2020-10-01T00:09:56Z | - |
dc.date.available | 2020-10-01T00:09:56Z | - |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.uri | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/124012 | - |
dc.language.iso | عربي | |
dc.subject.other | الاقتصاد المنزلى | |
dc.subject.other | الشاي الأخضر - جوانب صحية | |
dc.title | مقارنة تأثير الشاي الأخضر والشاي الأسود على الوزن وبعض المؤشرات الحيوية في الفئران البدينة | |
dc.identifier.id | .b11698548 | |
dc.identifier.callnum | 7764 | |
dc.type.format | ماجستير | |
dc.relation.univ | جامعة ام القرى | |
dc.publisher.country | المملكة العربية السعودية | |
dc.relation.collage | التربية | |
dc.type.status | مجاز | |
dc.rights.hold | yes | |
dc.rights.digital | no | |
dc.date.issuedhijri | 1431 | |
dc.relation.dep | التغذية وعلوم الأطعمة | - |
dc.description.extent | 166 ورقة | |
dc.rights.digitized | yes | |
dc.identifier.oclc | ocm00231617 | |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
7764.pdf " Restricted Access" | الرسالة الكاملة | 3.02 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa7764.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالعربي | 28.15 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse7764.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالإنجليزي | 30.86 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont7764.pdf " Restricted Access" | قائمة المحتويات | 111.75 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind7764.pdf " Restricted Access" | مخطط البحث | 347.71 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
indu7764.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 135.07 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title7764.pdf " Restricted Access" | عنوان الرسالة | 23.04 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)