- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.adviser | الدهماني، دخيل الله محمد عيضة | - |
dc.contributor.author | الجليدي، حسن بن ابراهيم حسن | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-30T18:16:08Z | - |
dc.date.available | 2020-09-30T18:16:08Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.uri | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/123054 | - |
dc.language.iso | عربي | - |
dc.subject.other | الادب - طرق تدريس | - |
dc.subject.other | اللغة العربية - طرق تدريس | - |
dc.title | فاعلية احدى استراتيجيات ماوراء المعرفة في تنمية مهارات التذوق الأدبي لدى طلاب الصف الثاني الثانوي | - |
dc.identifier.id | .b11482072 | - |
dc.identifier.callnum | 7334 | - |
dc.type.format | دكتوراه | - |
dc.relation.univ | جامعة ام القرى | - |
dc.publisher.country | المملكة العربية السعودية | - |
dc.relation.collage | التربية | - |
dc.type.status | مجاز | - |
dc.rights.hold | yes | - |
dc.rights.digital | no | - |
dc.date.issuedhijri | 1430 | - |
dc.description.extent | 429 ورقة | - |
dc.rights.digitized | yes | - |
dc.identifier.oclc | ocm00219303 | - |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
7334.pdf " Restricted Access" | الرسالة الكاملة | 3.8 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa7334.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالعربي | 168.03 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse7334.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالإنجليزي | 215.26 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont7334.pdf " Restricted Access" | قائمة المحتويات | 258.31 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind7334.pdf " Restricted Access" | مخطط البحث | 567.96 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
indu7334.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 259.34 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title7334.pdf " Restricted Access" | عنوان الرسالة | 281.12 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)