- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.adviser | باجودة، حمزة عبد الرحمن | |
dc.contributor.author | الشاهين، سلطان بن حمد بن محمد | |
dc.date.accessioned | 2020-09-30T14:36:17Z | - |
dc.date.available | 2020-09-30T14:36:17Z | - |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/122449 | - |
dc.language.iso | عربي | |
dc.subject.other | التربية الفنية - طرق تدريس | |
dc.subject.other | الفن والتدريس | |
dc.subject.other | النقد الفنى | |
dc.title | برنامج تعليمي مقترح في التذوق والنقد الفني قائم علي الوسائط التفاعلية المتعددة ومدى الاستفادة من بالمرحلة المتوسطة | |
dc.identifier.id | .b11288127 | |
dc.identifier.callnum | 8488 | |
dc.type.format | ماجستير | |
dc.relation.univ | جامعة أم القرى | |
dc.publisher.country | المملكة العربية السعودية | |
dc.relation.collage | التربية | |
dc.type.status | مجاز | |
dc.rights.hold | yes | |
dc.rights.digital | no | |
dc.date.issuedhijri | CD | |
dc.description.extent | 175 ص | |
dc.rights.digitized | yes | |
dc.identifier.oclc | ocm00177735 | |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
8488.pdf " Restricted Access" | الرسالة الكاملة | 1.32 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa8488.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالعربي | 150.7 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
abse8488.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالإنجليزي | 151.78 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont8488.pdf " Restricted Access" | قائمة المحتويات | 211.29 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind8488.pdf " Restricted Access" | مخطط البحث | 1.33 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
indu8488.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 251.52 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title8488.pdf " Restricted Access" | عنوان الرسالة | 175.32 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)