- Communities& Collections
- Browse Items by:
- Issue Date
- Author
- Title
- Subject
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.adviser | صيرفي، عبدالله عبد الغني | - |
dc.contributor.author | التميمي، خالد بن حسن عمر شيبان | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-30T08:32:58Z | - |
dc.date.available | 2020-09-30T08:32:58Z | - |
dc.date.issued | 1999 | - |
dc.identifier.uri | https://dorar.uqu.edu.sa/uquui/handle/20.500.12248/121458 | - |
dc.language.iso | عربي | - |
dc.subject.other | الاختبارات والقياسات التعليمية | - |
dc.subject.other | علم النفس التربوي | - |
dc.title | اثر كل من نوع المحكم و طول الاختبار على تحديد درجة القطع لاختبار محكى المرجع يقيس الكفايات الرياضية فى العمليات الحسابية على الاعداد بالصف السادس الابتدائي بمدينة جدة | - |
dc.identifier.id | .b11098831 | - |
dc.identifier.callnum | 3314 | - |
dc.type.format | ماجستير | - |
dc.relation.univ | جامعة أم القرى | - |
dc.publisher.country | المملكة العربية السعودية | - |
dc.relation.collage | التربية | - |
dc.type.status | مجاز | - |
dc.rights.hold | yes | - |
dc.rights.digital | no | - |
dc.date.issuedhijri | 1420 | - |
dc.relation.dep | علم النفس | - |
dc.description.extent | 225 ورقة | - |
dc.rights.digitized | yes | - |
dc.identifier.oclc | ocm00143974 | - |
Appears in Collections : | الرسائل العلمية المحدثة |
Files in This Item :
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
3314.pdf " Restricted Access" | الرسالة الكاملة | 6.55 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
absa3314.pdf " Restricted Access" | ملخص الرسالة بالعربي | 64.42 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
cont3314.pdf " Restricted Access" | قائمة المحتويات | 133.87 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
ind3314.pdf " Restricted Access" | مخطط البحث | 1.53 MB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
indu3314.pdf " Restricted Access" | المقدمة | 192.85 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
title3314.pdf " Restricted Access" | عنوان الرسالة | 33.25 kB | Adobe PDF | View/OpenRequest a copy |
Items in D-Library are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Comments (0)